Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
15 octobre 2011 6 15 /10 /octobre /2011 22:57


Notă: Chiar dacă nu râvniţi la premii, luaţi provocarea ca pe o mănuşă, pe care să o ridicăm în apărarea onarei oraşului nostru. Subiectul articolului vostru poate fi şi ... alt oraş, cel care vă este drag. Puteţi scrie despre Câmpia Turzii sau ... chiar şi despre satul vostru de baştină! Aşa cum "coliba mea este palatul meu", tot aşa şi "satul meu este capitala sufletului meu". Vă aştept!

 

Alina Bratu de la umbrelaverde.ro ne invită şi ne incită cu îndemnul: Participa in campania ‘Ce-mi place la orasul meu In parteneriat cu initiativa ‘Asta-i Romania care-mi place!‘, am lansat o campanie prin care prezentam locurile frumoase din mediul urban al tarii noastre.

Va invitam pe toti, bloggeri si sustinatori pe Facebook, sa va implicati in acest ‘ghid’ virtual al oraselor! Pe cei mai implicati dintre voi, va vom premia cu biciclete si Ipod-uri. Dar mai intai, aflati cum se va desfasura campania ‘Ce-mi place la orasul meu’: Cum poti participa: Ce-ti place la orasul tau? Ce trebuie sa faci este sa ne raspunzi la intrebarea: Ce iti place cel mai mult la orasul tau si de ce? Te poti referi la elemente ce tin de aspectul arhitectural al orasului, locuri de vizitat, atitudinea locuitorilor, eforturile autoritatilor pentru ingrijirea orasului, actiuni ale voluntarilor, s.a.

Cum ne raspunzi:  

1. Categoria bloguri: Daca ai un blog, scrie un articol in care sa raspunzi la intrebare. Trimite-ne apoi link-ul catre articol pe contact@umbrelaverde.ro ca noi sa il publicam in acest post.  

2. Categoria Facebook: Daca nu ai un blog, dar esti fan al paginii Umbrela Verde de pe Facebook, incarca o fotografie din orasul tau, facuta de tine. Iar la descrierea ei raspunde-ne la intrebarea de mai sus.

Premii: O bicicleta + iPod-uri

Categoria bloguri: o bicicleta si 2 iPod-uri Pentru cei care veti raspunde pe bloguri, avem un juriu format din: Razvan Pascu, Alex Filip si Florin Arjocu, bloggeri recunoscuti pentru sustinerea turismului romanesc. Ei vor citi posturile voastre si fiecare va acorda un punctaj pentru primele 3, cele mai bune: 5, 3, respectiv 2 puncte. De asemenea, vom posta link-urile catre articolele voastre si pe pagina noastra de Facebook. Cele care au cele mai multe share-uri unice, din nou primesc 5, 3, respectiv 2 puncte. Bloggerul cu cele mai multe puncte castiga o super bicicleta! Iar cei de pe locurile 2 si 3 vor primi fiecare cate un iPod Laughing

Categoria Facebook: un iPod Exemplu de afisare a numarului de share-uri Daca ai uploadat pe pagina noastra de Faceboo fotografia cu cele mai multe (atentie!) share-uri unice, vei primi din partea noastra un super iPod!

In plus, prin tragere la sorti, 25 de participanti la campanie vor primi cel mai recent album ‘Directia 5 – Povesti sub o umbrela verde’.

De ce sa iei parte la initiativa: In primul rand, ne vei ajuta sa construim un e-book cu fotografiile si raspunsurile voastre (va contine inclusiv link-uri catre blogurile voastre). Acesta va fi promovat de noi si, de ce nu, daca anul viitor vom relua initiativa, vom putea compara parerile voastre cu cele din anul anterior. Iar in al doilea rand, poti castiga niste premii super faine! Asteptam articolele voastre pe contact@umbrelaverde.ro si fotografiile pe pagina de Facebook.

 

Atenţie: Deadline: 23 octombrie, 2011, ora 22.00.

Hai sa le aratam tuturor partile bune ale oraselor noastre!

Încerc să scriu un astfel de articol. Poate, mă voi înscrie şi în concurs. Oricum, la câte postări am scris despre aspectele, negative, dacă Parisul a meritat o liturghie, Turda merită un articol laudativ!
Partager cet article
Repost0

commentaires