Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
2 mars 2012 5 02 /03 /mars /2012 11:01
Sunt rugat, printr-un e-mail,

 VA RUGĂM SĂ PARTICIPAŢI LA POPULARIZAREA DEMERSULUI PUBLICISTIC ŞI FOTOGRAFIC GĂSIT ÎN LINK-UL DE MAI JOS PRIN EXPEDIEREA LUI CĂTRE PRIETENII ŞI APROPIAŢII DVS.


Îmi face deosebită plăcere, cu atât mai mult cu cât "împricinatul" - Cosmin Dănilă, se aflâ în blogroll-ul meu, de câţiva ani!
In timp ce Ministrul Turismului toaca banii primiti de la UE pe reclame sordide si insipide, la TV si radio, un baiat de suflet face pe banii lui un serviciu enorm valorilor universale din Romania.
http://www.patrimoniuromanesc.ro/
Este în limbile română şi engleză, are 882 de imagini, împărţite în 43 de galerii, care se încarcă individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cîteva secunde la fiecare galerie, când se încarcă prima dată. Conţine poze din toate sit-urile româneşti declarate patrimoniu UNESCO. A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort întins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii. Jos, sub fotografii, în stânga săgeţilor de înainte şi înapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate! Fiecare poză poate fi mărită cu clic dreapta şi "zoom in".
Fotografiile sunt superbe
.
Partager cet article
Repost0

commentaires